Ahad, Disember 21, 2014
  facebook twitter rss
   
Text Size

Iklan Tender Membekal, Menghantar, Memasang, Menguji, Mentauliah Serta Menyelenggara (dalam tempoh jaminan) Komputer Peribadi untuk JKDM mengikut Zon

Berita - Berita Terkini

Rating Pengguna: / 2
Kurang BaikTerbaik 
NOTIS

KENYATAAN  eBIDDING
KEMENTERIAN KEWANGAN MALAYSIA
IBU PEJABAT, JABATAN KASTAM DIRAJA MALAYSIA
PUTRAJAYA

Syarikat yang berpengalaman dan berkeupayaan serta berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dan ePerolehan enabled dalam bidang yang berkenaan adalah dipelawa untuk menyertai eBidding seperti berikut:

1.      Membekal, Menghantar, Memasang, Menguji, Mentauliah Serta Menyelenggara (dalam tempoh jaminan) Komputer Peribadi untuk Jabatan Kastam Diraja Malaysia mengikut Zon.

 

No Tender:  6/2010.

NAMA ZON

BIL (UNIT)

Zon 1 – Putrajaya, N.Sembilan, KLIA

1,231

Zon 2 – Selangor, WPKL, Perak, Melaka

1,211

Zon 3 – Johor, Pahang, Kelantan, Terengganu

1,120

Zon 4  - Sabah, Sarawak

1,292

Zon 5 – Perlis, Kedah, P.Pinang, Labuan

1,146

2.         eBidding bagi perolehan ini adalah dipelawa daripada syarikat yang memenuhi syarat-syarat berikut:

  • berdaftar dengan Kementerian Kewangan dan masih sah tempohnya di bawah pecahan kod bidang 210101 (Personal Computers and Related Peripheral And Services) dan 210105 (Other Computer Related Services)
  • mempunyai modal berbayar sekurang-kurangnya RM200,00.00 pada masa eBidding diiklankan
  • ePerolehan enabled ; dan
  • Menghadiri taklimat yang telah ditetapkan

3.         Syarikat yang memenuhi syarat di Para 2 dan berminat untuk menyertai eBidding ini adalah diwajibkan menghadiri sesi Taklimat eBidding seperti berikut:

Tarikh

:

08hb Jun 2010 (Selasa)

Masa

:

9.00 pagi

Tempat

:

Dewan Semarak Jati, Aras 2 Selatan,

Jabatan Kastam Diraja Malaysia, Presint 2

62596 Putrajaya.

Catatan

:

Sila bawa bersama dokumen asal dan salinan Sijil Akuan Kontraktor atau Surat Kelulusan Pendaftaran Kementerian Kewangan semasa menghadiri taklimat.  Wakil syarikat yang hadir untuk taklimat eBidding di kehendaki membawa surat perwakilan yang asal.

4          eBidding ini adalah tertakluk kepada syarat dan terma yang ditetapkan. Dokumen eBidding yang lengkap akan diserahkan kepada syarikat yang layak secara atas talian melalui Sistem ePerolehan dan dokumen sokongan hendaklah  di hantar ke alamat Ibu Pejabat Jabatan Kastam Diraja Malaysia, Cawangan Pengurusan Perolehan, Aras 8 Utara, No. 3 Persiaran Perdana, Presint 2, 62596 Putrajaya

5.         Tarikh  tutup  mengemukakan  tawaran  awal  (pra kelayakan)  eBidding ini ialah pada 24hb. Jun 2010 (Khamis) jam 12.00 tengahari.

Login untuk staf
Jabatan Kastam Diraja Malaysia